Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Ιστορικός Σύλλογος Κεφαλληνίας & Ιθάκης "ΤΟ ΡΙΦΟΡΤΣΟ"

Eτήσια γενική συνέλευση του συλλόγου με αρχαιρεσίες

  • Κατηγορία Νέα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Λαογραφικού & Ιστορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Το Ριφόρτσο» ανακοινώνει στα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου με αρχαιρεσίες σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 11 του καταστατικού.

Ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, εφόσον δεν υπάρξει απαρτία (1/2 συν ένα των μελών), η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 2 Αυγούστου 2019 και εφόσον δεν υπαρχει απαρτία (1/4 συν ένα των μελών), η τελική ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών ορίζεται η Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 με όσα μέλη και αν είναι.

Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του Επιμελητήριου Κεφαλονιάς & Ιθάκης και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβούλιου και της εξελεγκτικής επιτροπής που θα διαρκέσουν έως τις 18.30 της ίδιας μέρας.

Αιτήσεις υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 , στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 6932431300 και 6907980680.